Данас почиње нова предизборна кампања. Гледао сам и пратио све претходне. Овдје сам скупио више од двије стотине најближих пријатеља и сарадника да вам кажем како планирам водити своју кампању. У посљедње вријеме умјесто аргумената све чешће чујемо вику, умјесто конкретних приједлога учесталије је непристојно етикетирање учесника у изборном процесу. Мислим да је то погрешно.

И зато ћу своју прву кампању водити другачије. Позивам све оне који имају идеју и приједлог како да унаприједимо квалитет живота у Српској да разговарамо. Мој тим и ја ћемо бити на располагању. Сигуран сам да заједно можемо много. Сматрам да ћемо овим разговорима започети процес јачања Српске који се неће завршити на изборни дан. И послије тог седмог октобра моја врата ће бити отворена за све људе са знањем, енергијом и идејом. То је начин да наше људе укључимо у процесе одлучивања. Тако ћемо створити економски јаку Српску. Сматрам да је то задатак моје генерације и само на тај начин се можемо одужити претходним генерацијама које су Српску створиле и повјериле је свима нама на чување. Са том жељом позивам све актере у овом изборном процесу да дане испред нас умјесто у фестивал увреда претворимо у празник демократије. Ми то заслужујемо.

Дружењу су присуствовали истакнути чланови и функционери Дијана Радић, кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске, Драгомир Јовичић, предсједник централног изборног штаба ДНС, Зоран Бабић, предсједник надзорног одбора странке, Дејан Лолић, потпредсједник градског одбора ДНС Бања Лука, Слободан Станаревић, члан предсједништва градског одбора ДНС Бања Лука, као и Љубо Нинковић, члан предсједништва градског одбора ДНС-а у Бањој Луци.

[/vc_column][/vc_row]

fb
insta
yt